Влез за потребители

Кој е вклучен?

Во овој момент на сајтот има 0 потребители и 0 гости.

Миладиновци: Български народни песни

Етнографија на Македонија

Македония - Сборник от документи и материали

БККС покренува иницијатива за изградба на споменик во сеќавање на несреќно загинатите во трагедијата во Охрид

17 септември 2009

Со испраќање на писмо до градоначалникот на Охрид, г-н Александар Петрески, Бугарскиот културен клуб - Скопје покрена иницијатива за изградба на споменик во сеќавање на несреќно загинатите во трагедијата која што се случи во Охридското езеро. Чувствувајќи го расположението на јавноста во Охрид, вклучително и сите оние граѓани кои учествуваа во спасувањето на преживеаните, се надеваме дека г-н Петрески ќе ја прифати нашата иницијатива. [види повеќе]

AdaptiveThemes