Влез за потребители

Кој е вклучен?

Во овој момент на сајтот има 0 потребители и 0 гости.

Миладиновци: Български народни песни

Етнографија на Македонија

Македония - Сборник от документи и материали

bTV, Алфа ТВ, Труд и Днес+ ја пренесоа иницијативата на БККС за издигање на паметник во Охрид

17 септември 2009

Телевизиите bTV и Алфа ТВ, весникот Труд и информациониот портал Днес+ ја пренесоа иницијативата на БККС за издигање на паметник во сеќавање на несреќно загинатите во трагедијата во Охрид.

AdaptiveThemes