Влез за потребители

Кој е вклучен?

Во овој момент на сајтот има 0 потребители и 1 гостин.

Миладиновци: Български народни песни

Етнографија на Македонија

Македония - Сборник от документи и материали

Градоначалникот на Охрид одговори на нашето писмо

26 септември 2009

Градоначалникот на Охрид, г-н Петрески, одговори на нашето писмо во врска со иницијативата за издигање паметник во сеќавање на несреќно загинатите во трагедијата во Охрид. Писмото може да го прочитате тука.

AdaptiveThemes