Влез за потребители

Кој е вклучен?

Во овој момент на сајтот има 0 потребители и 0 гости.

Миладиновци: Български народни песни

Етнографија на Македонија

Македония - Сборник от документи и материали

Отзвук од медиумите во врска со иницијативата на БККС за издигање на паметник во Охрид

26 септември 2009

Весникот Форум, порталот Inpress, Супер радио, информационата агенција "Фокус", информационо-новинарскиот сајт Actualno.com, ТВ Европа и веб телевизијата Ekipnews.com ја пренесоа иницијативата на БККС за издигање на паметник во сеќавање на несреќно загинатите во трагедијата во Охрид.

AdaptiveThemes