Влез за потребители

Кој е вклучен?

Во овој момент на сајтот има 0 потребители и 0 гости.

Миладиновци: Български народни песни

Етнографија на Македонија

Македония - Сборник от документи и материали

Претседателот на БККС испрати писмо за благодарност до амбасадорот Ерван Фуере

15 март 2010

По повод 10 годишнината од отворањето на канцеларијата на Делегацијата на Европската унија во Република Македонија и 5-тото традиционално собирање на невладини организации, амбасадорот Ерван Фуере покани редица невладини организации, меѓу кои и Бугарскиот културен клуб, на коктел кој се одржа на 10 март 2010 во Инфо-центарот на Европската унија во Скопје. Во одговор на поканата, претседателот на БККС испрати писмо за благодарност до амбасадорот Ерван Фуере. Преводот на писмото од англиски може да го прочитате тука.

AdaptiveThemes