Влез за потребители

Кој е вклучен?

Во овој момент на сајтот има 0 потребители и 1 гостин.

Миладиновци: Български народни песни

Етнографија на Македонија

Македония - Сборник от документи и материали

Фокус, БНР, Труд и Сега информираат за писмото испратено од УНЕСКО до БККС

26 мај 2010

Агенцијата „Фокус“ (PDF1, PDF2), Бугарското национално радио и весниците „Труд“ и „Сега“ информираат за писмото испратено од УНЕСКО до БККС во врска со вознемирувачната состојба на бугарските културно-историски споменици во Република Македонија. [прочитај повеќе]

AdaptiveThemes