Влез за потребители

Кој е вклучен?

Во овој момент на сајтот има 0 потребители и 0 гости.

Миладиновци: Български народни песни

Етнографија на Македонија

Македония - Сборник от документи и материали

Шпиц и Време информираат за писмото испратено од УНЕСКО до БККС

27 мај 2010

Дневните весниците „Шпиц“ и „Време“ исто така информираат за писмото испратено од УНЕСКО до БККС. Информационата агенција „Фокус“ пак пренесува дел од статијата публикувана во „Време“ со поднаслов „Унеско се заинтересирал за бугарските гробишта“.

AdaptiveThemes