Влез за потребители

Кој е вклучен?

Во овој момент на сајтот има 0 потребители и 0 гости.

Миладиновци: Български народни песни

Етнографија на Македонија

Македония - Сборник от документи и материали

БККС иска да види като европарламентаристи доказани родолюбци с различна политическа ориентация

16 май 2014


Видеоклип на БККС за евроизборите

Българският културен клуб – Скопие е разпространил видеоклип, призоваващ всички български граждани от Македония да участват в предстоящите избори за Европейски парламент на 25 май 2014г., като упражнят правото си на глас в българските дипломатически представителства в Скопие и Битоля или в избирателните секции по местоживеене в България и ЕС.

Като неправителствена организация на гражданството общество в Република Македония БККС не участва в българския политически живот, но изразява лично доверие към група кандидати за евродепутати с различна политическа ориентация, които са и доказани патриоти. Това са Евгени Кирилов – седми в листата на „Коалиция за България“, Андрей Ковачев – втори в листата на ГЕРБ и Ангел Джамбазки – втори в листата на ББЦ.

БККС изразява удовлетворение от ползотворното си сътрудничество с досегашните евродепутати Евгени Кирилов, Андрей Ковачев, Станимир Илчев, Димитър Стоянов и редица други, които нееднократно са отстоявали европейските ценности и човешките права на наши сънародници, подложени на репресии и непоколебимо са подпомагали отстояването на историческата истина, както и съхранението на българското културно-историческо наследство в Република Македония.

БККС смята, че участието в Европейския парламент на истински родолюбци и български патриоти от цялата политическа палитра ще допринесе не само за просперитета на българската нация и всички българи по света, но и за една по-силна обединена Европа.

AdaptiveThemes