Влез за потребители

Кој е вклучен?

Во овој момент на сајтот има 0 потребители и 1 гостин.

Миладиновци: Български народни песни

Етнографија на Македонија

Македония - Сборник от документи и материали

БККС оддаде почит на Мара Бунева

14 јануари 2017

Членови и симпатизери на БККС оддадоа скромна почит за Мара Бунева, бугарска револуционерка и деец на ВМРО. Најпрво беа запалени свеќи во црквата Св. Димитар во Скопје, а потоа беа положени венци и цвеќиња на паметната плоча на лобното место, коjа беше поставена од БККС.

AdaptiveThemes