Влез за потребители

Кој е вклучен?

Во овој момент на сајтот има 0 потребители и 0 гости.

Миладиновци: Български народни песни

Етнографија на Македонија

Македония - Сборник от документи и материали

Меморандум во врска со спорот за името меѓу Македонија и Грција

14 октомври 2008

Меморандум во врска со спорот за името меѓу Македонија и Грција е испратен до Претседателите, Премиерите и Министрите за надворешни работи на Република Македонија и 24 земји, како и до Претседателот на Европската комисија, Претседателот на ООН, Генералниот секретар на НАТО и Претседавачот на ОБСЕ. Оригиналот е напишан на англиски јазик. За превод притиснете тука.

AdaptiveThemes