Влез за потребители

Кој е вклучен?

Во овој момент на сајтот има 0 потребители и 0 гости.

Миладиновци: Български народни песни

Етнографија на Македонија

Македония - Сборник от документи и материали

БККС ќе бара оставка на министерот за правда на Република Македонија Михајло Маневски

20 октомври 2010

Бугарскиот културен клуб – Скопје (БККС) испрати протестно писмо до министерот за правда на Република Македонија Михајло Маневски за заштита на несправедливо осудените општественици Мирослав Ризински и Зуди Џелили. Писмото ги резимира фактите околу нивното апсење и осудување, исфабрикуваните и лажни обвиненија, како и злонамерните судски нарушувања и двојни стандарди на македонскиот судски систем. [прочитај повеќе]

AdaptiveThemes