Влез за потребители

Кој е вклучен?

Во овој момент на сајтот има 0 потребители и 0 гости.

Миладиновци: Български народни песни

Етнографија на Македонија

Македония - Сборник от документи и материали

Бугарскиот културен клуб ја алармира Европската комисија

30 октомври 2010

„Бугарскиот културен клуб“ – Скопје (БККС) испрати писмо до еврокомесарот за проширување г-н Штефан Филе и комесарот за правосудство г-ѓа Вивиан Рединг, во врска со нарушените човечки права на македонскиот и бугарски граѓанин Мирослав Ризински, еден од раководителите на БККС. [прочитај повеќе]

AdaptiveThemes