Влез за потребители

Кој е вклучен?

Во овој момент на сајтот има 0 потребители и 0 гости.

Миладиновци: Български народни песни

Етнографија на Македонија

Македония - Сборник от документи и материали

Претставување на извештајот за напредокот на Македонија во Инфо-центарот на ЕУ

11 ноември 2010

Делегацијата на Европската унија организираше претставување на извештајот за напредокот на Македонија за 2010 год. за претставниците на граѓанското општество. Беше претставен и документ за стратегијата на проширување на ЕУ. Учествуваа повеќе организации, меѓу кои и „Бугарскиот културен клуб“ – Скопје (БККС). Настанот се одржа во Инфо-центарот на ЕУ со почеток во 11ч. [прочитај повеќе]

AdaptiveThemes