Влез за потребители

Кој е вклучен?

Во овој момент на сајтот има 0 потребители и 0 гости.

Миладиновци: Български народни песни

Етнографија на Македонија

Македония - Сборник от документи и материали

БККС бара оставка на Тодор Чепреганов

6 август 2013

Бугарскиот културен клуб - Скопје (БККС) jа поздравува неформалната бугарско-македонска меѓувладина средба на највисоко ниво, одржана во Ќустендил на 28 јули 2013 година, која би требало да стане основен импулс за развојот на севкупните добрососедските односи меѓу Република Македонија и Република Бугарија во областа на политичката, трговско-економската, инфраструктурната и културната интеграција меѓу двете земји. [Прочитај повеќе]

AdaptiveThemes